Over Ons

LedHouse is een team van denkers en doeners, gespecialiseerd in de toepassing van ledtechnologie en led-design. Unieke combinaties van licht en vaak heel gewone objecten die juist daardoor bijzondere accenten en effecten krijgen. In LedsStore, onze webwinkel, vind je meer en meer gewone en exclusieve ledlampen en en kant en klare ledobjecten die je rechtstreeks bij ons kunt aanschaffen. Ongeacht of je particulier shopt of zakel,ijk.

We beginnen met een groeiend assortiment gloeilampvervangers. Lampen van topmerken die waanzinnig lang mee gaan en ongekend weinig energie verbruiken. Dat voordeel gaat in vanaf de eerste seconde dat je onze ledlampen gaat gebruiken en groeit dag na dag.

Door de tijd kun je hier steeds meer praktische en unieke ledproducten vinden. En wat je niet kunt vinden, kunnen wij meestal wel voor je vinden of voor je op maat maken. Kwestie van een telefoontje of een mailtje. Onze prijzen zijn absoluut concurrerend en hoe meer je koopt, hoe minder je merkt van de bezorgkosten. Sterker nog: bij bestelli8ngen vanaf € 200,- nemen wij die voor onze rekening.

Is iets niet duidelijk? Heb je advies nodig? Ook dan ben je in LedStore aan het goede adres. Want in deze webwinkel werken gewoon  mensen die je kunt bellen en mailen en die altijd bereid zijn om je persoonlijk verder te helpen. En als dat handig of nodig is, komen we zelfs naar je toe.

Onze service, garantie en leveringsvoorwaarden zijn uitstekend en bij ons winkel je dus ook daardoor volkomen veilig en vertrouwd. Probeer ons maar uit. Dan merk je het vanzelf. Welkom!